avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie. Urgent
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie. Urgent

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca autorizatia de constructie este valabila avand in vedere ca ,am inceput constructia unei case in 1976 ,in 1984 am luat-o in folosinta, in 1987 am fost inregistrati cu proces verbal la biroul agricol iau autorizatia de constructie este din 1990.Avand in vedere ce ce v-am specificat va rog sa-mi spuneti daca este legala si valabila aceea autorizatie de constructie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 06:39, 10 Decembrie 2014
Vreti sa stiti daca un document intocmit in 1990, este legal in 2014. Consider ca e legal din moment ce a fost emis.
Care este temerea dvs?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza titlului de proprietate dana_30 dana_30 Buna ziua as dori sa intreb tatal meu detine un titlu de proprietate conform legii 18/91 pe 1000mp, dar nu are facuta intabularea decat pe 250 de mp loc de ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta din arabil in curti constructii Teodor V Teodor V Buna, seara. In 2004, dintr-o eroare, cadastristul a gresit categoria de folosinta a terenului din arabil in curti constructii, intabulandu-l ca teren cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)