avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Înființare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înființare PFA

Bun găsit!

Este obligatoriu cadastrul sediului unui PFA? Doresc să înființez un PFA și casa pe care o am este cumpărată în 1989 pe vremea când nu era cadastru, iar acum m-ar costa foarte mult să-l fac. Și durează.
În altă ordine de idei casa este cumpărată de la părinții mei și am două clauze în Contractul de vânzare-cumpărare. Una este de habitație viageră, iar cealaltă este de îngrijire. Am nevoie și de acordul părinților pentru sediul PFA ului?

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
andaschatzi, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecrea unei case pe alt nume cocozg cocozg Buna ziua, Parintii mei au un apartament si o casa la tara. Casa, vor sa o treaca pe numele meu, eu mai am inca 4 frati care sunt deacord cu acest ... (vezi toată discuția)
Cadastru stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o probleme ?am cumparat un teren ,am platit avans jumatate din suma si vinzatorul trebuie sa faca extract de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)