avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala neplata salarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala neplata salarii

Buna ziua,
Am urmatorul caz:in mai 2014 am primit sentinta definitiva si revocabila precum ca fostul angajator trebuia sa ma reintegreze pe post si sa-mi plateasca salariile indexate si majorate de la concediere si pana in prezent . Nu a facut acest lucru si am apelat la serviciile unui executor. Acesta a trimis poprirea pe conturi dar inca nu a primit vreun rapuns deocamdata. Avocatii societatii mi-au trimis instiintare ca trebuie sa fiu prezenta la sediu societatii in momentul reintegrarii. Din cate stiu eu reintegrarea se face in Revisal pe baza hotararii judecatoresti si nu necesita prezenta mea . I-am anuntat de acest lucru si le-am promis ca in momentul in care imi vor trimite dovada reintegrarii, am sa le trimit lichidarea semnqata datata scanata pe mail. As dori sa stiu daca pot sa depun plangere penala, si unde se depune aceasta - la tribunalul la care s-a judecat cauza initial sau unde isi are sediu societatea, eu sau trebuie sa apelez la serviciile unui jurist/avocat. Pot sesiza si I.T.M. -ul in acest caz sau nu?
Precizez ca firma are activitate dar are sechestru DNA.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
larisal, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila adisoi adisoi Prin solutia Curtii de Apel a fost anulata decizia de concediere si obligat angajatorul sa mi plateasca ore suplimentare ,ore de noapte,zile de repaus ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in munca - situatia putin atipica.rog opinii. RobinHood RobinHood Buna ziua. Am mai multe intrebari in privinta procedurii de reintegrare a unor salariati care au castigat, in prima instanta , procesul (urmeaza ... (vezi toată discuția)