avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tranzactie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tranzactie auto

Dupa 9 ani de la o presupusa cumparare a unei masini, fostul proprietar m a dat in judecata, pt ca nu am trecut masina pe numele meu. El declara ca nu mai are actul de vanzare-cumparare, pt ca i s a furat, dar ca are 2 martori ! Solicita plata impozitului pe toata aceasta perioada . Ce sanse de castig are ? In conditiile in care eu nu imi aduc aminte de aceasta tranzactie :( ! Ce risc eu ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare mirelle mirelle X intentioneaza sa cumpere o masina. Se deplaseaza impreuna cu inca 2 prieteni la targul de masini din localitate, verifica o masina expusa spre vanzare si se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o masina blackang3l24 blackang3l24 buna ziua...as dori si eu raspunsul la o intrebare ....sa explic mai detaliat....acum vreo 2 ani de zile am cumparat o masina de la o persoana , dar nu am ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)