avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare pentru evaziune fiscala.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare pentru evaziune fiscala.

Daca se primeste condamnare cu suspendare pentru infractiunea de evaziune fiscala, se interzice dreptul de a lucra in cadrul unei firme in care gestionezi bani?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 10:27, 3 Iunie 2009
Da.
Numai daca este prevazuta si pedeapsa complementara de interzicere a exercitarii acelei functii.
Condamnarea cu suspendare a executarii pedepsei pentru evaziune fiscala, inseamna cazier ori legea gestionarilor (22/1968) impune pentru exercitarea functiei, lipsa antecedentelor penale/a cazierului.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Da, legea interzice acest lucru.
Dupa reabilitare puteti sa detineti gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Considerare ca executata a pedepsei bep bep Buna ziua! In situatia in care o persoana este condamnata la pedeapsa de 1 an si 10 luni inchisoare dar, in temeiul art. 91 Cod penal, se suspenda sub ... (vezi toată discuția)
Suspendare pedepsei complementare duce la incetarea raportului de munca mihaela_982 mihaela_982 Daca sunt functionar public, in cadrul unei primarii, si sunt condamnat la padeapsa prevazuta in art.64, lit a-c a)- dreptul de a alege si de a fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. am ... dragos131 dragos131 Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare in 2016 pentru consum si posesie de marijuana. ... (vezi toată discuția)