avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pe cont
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pe cont

Buna seara!
Tatal meu este pensionar si are poprire pe contul unde incaseaza pensia, de la directia de taxe si impozie locale. Din 834lei pensie ii mai ramane in urma popririi, 360lei-foarte putin!
A mers sa isi transfere plata pensiei prin mandat postal, dar procedura dureaza 3 luni. Ar putea sa isi inchida contul si sa ii vina automat pensia prin posta? Pt a nu i se mai opri la taxe si impozite? Sau cei de acolo ar trimite apoi la casa de pensii poprire?
Mentionez ca aceasta poprire a fost trimisa catre cont in iunie 2013, tata incasand salariul in numerar, pana in toamna cand s-a pensionat si incaseaza pensia prin cont bancar.
Multumesc si astept cu mare interes un raspuns.
Cel mai recent răspuns: dellya , utilizator 22:12, 15 Decembrie 2014
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire vyoletta vyoletta indemnizatia de sot supravietuitor poate fi poprita?mama mea primeste pensia de urmas dupa tata 374 lei si indemnizatia de vaduva de 113 lei intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi razvan22 razvan22 buna seara mama are o datorie in valoare de 2000 ron iar acum 6 luni a primit de la un executor judecatoresc poprire pe toate conturile de la toate bancile ea ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)