avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Norma de hrana
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Norma de hrana

incepand cu 1 01.2015 am obtinut norma de hrana dar ni sa comunicat ca o sa o primim efectiv in luna februarie.Este normal,tinand cond ca se acorda pentru luna in curs?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:33, 12 Decembrie 2014
Este normal, deoarece se elibereaza tichetul la ziua de lucru efectuata, ori de unde sa se stie cat ati lucrat daca nu a trecut luna. O sa primiti bonurile pentru luna ianuarie in luna februarie si tot asa.
Din cate se aude se ingheata salariile la bugetari, nu se vor acoda tichete de masa sau tichete cadou in 2015.Medicii vor primi 100 lei iar profesorii 10 %. E inca la stadiul de zvon. Asteptam ceva concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se dau tichetele de masa? teodora1990 teodora1990 Buna ziua, As dori sa fac si eu o intrebare! As dori sa stiu daca angajatorul este obligat sa dea aceste bonuri in conditia in care firma are mai mult de 500 ... (vezi toată discuția)
Acordarea bonurilor de masa... pencix54 pencix54 Angajatorul care a hotarat sa acorde bonuri de masa , este obligat sa le calculeze in functie de zilele lucrate lunar , sau dupa cum doreste , 14 in cazul ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa arianadana arianadana As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie ... (vezi toată discuția)