avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unei firme cu cerinte cat mai lejere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unei firme cu cerinte cat mai lejere

Buna ziua! Vreau sa infintez o firma de dezmembrari auto si nu sunt sigura pe ce forma juridica legala (daca pot sa ma exprim asa) sa merg pt a face fata cerintelor fiscale? Nu stiu pe ce forma sa merg PFA II sau IF. Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionela0107 , utilizator 10:32, 10 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare i.i. dezmembrari auto basarabionut basarabionut Buna ziua. Detin un i.i. dezmembrari auto,cu autorizatiile aferente,R.A.R.MEDIU,POLITIA FURTURI AUTO...etc etc,vreau sa va spun ca in momentul de fata ne ... (vezi toată discuția)
Probleme casco euroins puya_vali puya_vali Buna ziua, ma numesc Valentin si am o problema cu firma de asigurari EUROINS. In luna martie a anului 2010 am incheiat un contract de asigurare casco cu firma ... (vezi toată discuția)
Cea mai convenabila solutie+lamuriri hopeless1 hopeless1 sa zicem am 5masini cumparate pe numele meu si vreau sa le inchiriez la o firma. care ar fi cea mai avantajoasa solutie? si legala normal? sa-mi fac PFA? sau ... (vezi toată discuția)