Buna ziua.
Detin un i.i. dezmembrari auto,cu autorizatiile aferente,R.A.R.MEDIU,POLITIA FURTURI AUTO...etc etc,vreau sa va spun ca in momentul de fata ne lovim de legislatia in vigoare a mediului care cer rapoarte pentru fiecare piesa vanduta:sa fie cantarita,de la ce auto este,ce culoare are auto,ce serie de sasiu rae auto respectiv,cate kg au mai ramas in greutatea auto dupa vanzarea piesei/pieselor,cui am vandut-pers juridic/fizica,de ce nu ies kg masinii in dupa la desurile produse din dezmembrarea acestuia cu kg date de producator....si multe altele.
Intrebarea mea este daca pot face cumva legal trecerea de la i.i dezmembrari in S.C. piese auto import sh sau alta forma legala dar sa nu aiba legatura cu raportarea catre garda de mediu ??? eu masinile le cumpar de pe piata romaneasca de la dif vanzatori fizici,contract vanzare-cumparare,copie c.i.+cartea masinii,ce ar trebuie sa fac cu stocul de piese+autoturismele din parc inainte de trecerea catre alta forma(in princpiu cea descrisa mai sus)
Va multumesc anticipat.
Legislatia de mediu privind activitatea de dezmembrare auto este aceiasi si pentru II si pentru SRL. Asa ca de raportari nu prea o sa scapati. Puteti sa faceti transfer de autorizatie de pe II pe SRL si in acelasi timp sa transferati si stocul de VSU.
Radiere masina
lachegeorge
Am o masina, inscrisa pe firma.Este nefunctionala de cativa ani.Vreau sa o scot din evidente.Din tot ce am citit, nu m-am lamurit de unde incep si cu ce, mai ... (vezi toată discuția)