avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Este posibil sa-mi puna poprire pe salariu pentru recupererea creantei fara sa fiu notificat in prealabil? Poprirea a fost solicitata direct de banca si nu prin judecatorie. Unde fac contestatia?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
vasilepetcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:59, 10 Decembrie 2014
teoretic nu....faceti contestatie la executare
A fost solicitata de banca, insa executorul e cel ce infiinteaza poprirea si aceasta se infiinteaza fara somatie.
Contestatie faceti la judecatorie in termen de 15 zile.
Daca banca a trimis instiintare la angajator si acesta v-a retinut din salariu, faceti plangere la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante credite bancare luiza78 luiza78 Buna ziua, In situatia in care informarea privind achitarea creditului restant la banca X soseste regulat din partea societatii Y de recuperare creante ce ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe ... Andreiiia Andreiiia Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe salariu pentru un credit la care am fost garant si creditul nu a fost platit. Executarea silita ... (vezi toată discuția)