avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

Am implantate 8 stenturi. Se poate considera handicap?
2.in cazul in care am suferit 4 operați la coloana șimi sa montat o proteza pot beneficia de handicap?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:22, 10 Decembrie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este competenta sa verifice documentele medicale ,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru a constata existenta afectiunilor si starea de fapt a pacientului,pentru a decide eliberarea de decizie/
certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana in varsta, cu proteza de sold, care merge cu mare greutate, are dreptul la indemnizatie de handicap? g..e g..e Va prezint urmatoarea situatie: acum 3 ani, o persoana de 72 de ani, din cauza coxartrozei, a suferit o operatie de protezare a soldului. In urma operatiei, ... (vezi toată discuția)
Handicap capitanud capitanud Buna ziua, As dori sa aflu ce beneficii pot avea in urma handicapului urmator: proteza de valva aortica, proteza de aorta si 3 bypass-uri. Multumesc (vezi toată discuția)
Retragere certificat de incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate de incadrare in gradul 1 de handicap,grav,accentuat,cu valabilitate PERMANENT,scoase din 2006 si au ... (vezi toată discuția)