Buna ziua. in perioada 1971 - 1990 am lucrat ca si muncitor in cadrul Electromotor Timis la atelierul de mase plastice conductoare ca si muncitor. Incadrarea s-a facut pe postul de bobinator, insa efectiv am lucrat la presa.
As vrea sa obtin grupa a II-a de munca pentru perioada 1971-1990 insa nu ma regasesc in anexa 2 din Ordinul 50/1990.
MA poate ajuta cineva cu vreo idee in cea ce priveste aceasta lacuna a anexei pentru situatia mea?
... nu este chiar raspunsul la care m-am asteptat. Problema este ca pentru perioada post decembriesta sunt incadrat in grupa a II-a de munca, intrucat activitatea desfasurata figureaza in ordinul 125. insa legea nu retroactiveaza. Ori, in conditiile in care nu mi-am schimbat stimate domn locul de munca si nici incadrarea, consider ca vb de o lacuna.
Angajatorul refuza sa imi acorde incadrarea in gradul 2 si ma indruma spre instanta. Dar in fata instantei nu ma pot face de rusine, nu? As fi vrut sa stiu daca sunt sanse de castig sau o las balta.
Grupa munca
roxana61
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspunsla situatia de mai jos :
Dupa terminarea liceului am fost repartizata la CFR unde am lucrat in perioada ... (vezi toată discuția)