avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa munca

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspunsla situatia de mai jos :
Dupa terminarea liceului am fost repartizata la CFR unde am lucrat in perioada 15.08.1980 - 02.09.1982.
Am solicitat eliberarea unei adeveinte, pentru grupa de munca iar aceasta cuprinde numai perioada 01.12.1981- 02.09.1982.
Explicatia care mi-a fost data este aceea ca in perioada 15.08.1980 - 30.11.1981 am fost incadrata ca si muncitor in formare , iar pt aceasta perioada nu se acorda grupa , desi locul si conditiile de munca au fost aceleasi pe toata perioada angajorii.

multumesc
Cel mai recent răspuns: roxana61 , utilizator 17:16, 18 Ianuarie 2016
Aceasta problema o puteti rezolva numai in instanta.
multumesc dar stiti cumva daca au mai fost cazuri si ce sanse am sa castig ???
Daca aveti rabdare gasiti cazuri aici:


[ link extern ]

Intrati la tribunale si curti de apel, apoi litigii de munca.



multumesc
1. - In acea perioada muncitorii in formare nu benficiau de grupe superioare de munca chiar daca lucrau in aceleasi conditii cu ceilalti muncitori care beneficiau de aceste grupe superioare de munca.
- Ca urmare nici contributiile la pensie nu erau platite in procent adevcat grupelor superioare de munca (asa erau legile atunci).

2. De aceea cred ca nu aveti sanse de castig in instanta de judecata.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a ii-a de munca capucino capucino Buna ziua. in perioada 1971 - 1990 am lucrat ca si muncitor in cadrul Electromotor Timis la atelierul de mase plastice conductoare ca si muncitor. Incadrarea ... (vezi toată discuția)
Neacordarea grupei speciale de munca generalul generalul Sunt nascut in 1967 luna octombrie. - am lucrat timp de trei ani in combinatul siderurgic Galatigrupa 1 de munca - mai am o vechime in min. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În vederea stabilirii vechimii în grupa de muncă, ... Lonerider Lonerider Bună ziua. În vederea stabilirii vechimii în grupa de muncă, loc de muncă încadrat în grupa a I-a de muncă (înainte de 2001), am solicitat, ... (vezi toată discuția)