avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SIF Muntenia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SIF Muntenia

Sif-muntenia se pare ca a fost victima unei nelegiuiri! Detin si eu niste titluri si mi-asi dori sa recuperez macar suma investita. Cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: mihaelaw , utilizator 20:45, 10 Decembrie 2014
Mergeti la orice societate de valori mobiliare(SVM) si le vindeti,verificati la BCR daca ati ridicat dividendele pe ultimii 3 ani
Cam ce suma ati investit pentru acele titluri ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
elenazan, utilizator
Am investit 3 mii si am ridicat dobanzile. Nu cred ca-mi Mai recuperez banii. Presupun ca nu mai valoreaza mare lucru. Cine ar Mai cumpara actiunile unei firme devalizate?
Ma gandeam ca daca VA fi un proces de insolventa poate vom fi si noi despagubiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in spania si as vrea sa-mi vand actiunile. stefan ion1956 stefan ion1956 eu locuiesc in spania de 22 de ani si asi vrea sa imi iau dividentele de la SIF Oltenia si sa vand doua cupoane(almeu si al sotiei)cu ce pret se vind ... (vezi toată discuția)
Actiuni la sif-uri si dividende; impozit si cass constantin293ph constantin293ph Buna ziua, am facut un extract de cont la Depozitarul central/ actiuni sif si am ramas surprins ca detin in jur de 90 de actiuni la cele 5 sif-uri din tara. de ... (vezi toată discuția)