avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ridicare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ridicare masina

Buna ziua! In iulie 2014 mi-a fost ridicata masina la mare si am primit si o amenda pe care am platit-o a doua zi la un OMV. Acum am primit acasa hartie cum ca n-am platit amenda.Problema este ca nu mai gasesc o chitanta de acum 5 luni...Cum pot dovedi ca am platit-o?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 16:15, 11 Decembrie 2014
Din pacate, daca nu aveti dovada achitarii acestei amenzi, nimeni altcineva nu are interes sa o depuna. Incercati sa solicitati un duplicat de unde spuneti ca ati achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie anaf amenzi circulatie Newstraffic Newstraffic Buna seara, am primit o somatie de la Anaf pentru a efectua plata a doua amenzi de circulatie una din 2012 pentru luare permis si una din 2014 pentru luare ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta, masina vanduta EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua...am si eu o mica problema.... acum ceva timp am vandut o masina...un golf 2 mai exact...si astazi am aflat ca domnul caruia i-am vandut masina nu a ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)