avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie Anaf amenzi circulatie
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie Anaf amenzi circulatie

Buna seara, am primit o somatie de la Anaf pentru a efectua plata a doua amenzi de circulatie una din 2012 pentru luare permis si una din 2014 pentru luare talon auto. La vremea respectiva am achitat aceste amenzi, chitanta aceleia din 2012 am gasit-o , dar pe cea din 2014 nu , am gasit doar factura si chitanta de la RAR (cu care m-am prezentat la politie impreuna cu chitanta de la amenda pentru a ridica talonul). Se poate face ceva? Nu doresc sa achit de 2 ori aceasi amenda.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 24 Octombrie 2016
Luati o adeverinta sau un duplicat de chitanta de acolo unde ati platit-o. Alta cale decat sa dovediti ca ati platit, nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare anaf pentru o amenda deja achitata Santon Santon Am o amenda rutiera din acum 4-5 ani pentru care ANAF Sector 5 m-a instiintat ca o am datorie. Am gasit chitanta doveditoare a platii acelei amenzi cu numarul ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu vrea sa imi dea cartea de identitate a masinii - trecuta la fisc pe numele meu Lucian_bz Lucian_bz Buna ... dimineata tuturor. Intampin o problema la care nu am gasit raspuns de circa 5 ore de cand caut. Se dau urmatoarele date: - cumpar auto cu ... (vezi toată discuția)
Amenda ridicare masina ralukstan ralukstan Buna ziua! In iulie 2014 mi-a fost ridicata masina la mare si am primit si o amenda pe care am platit-o a doua zi la un OMV. Acum am primit acasa hartie cum ca ... (vezi toată discuția)