avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se fac recuperarile la locul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se fac recuperarile la locul de munca?

Buna ziua,as dori sa stiu daca in cazul in care intr-o zi lucratoare nu se poate lucra din cauza unor constructii in firma au dreptul de a ne chema la recuperare intr-o zi nelucratoare...precizez ca in ziua de recuperare nu vor sa ne plateasca 200% ci doar ca si o zi normala si nici tichet de masa nu primim si daca ziua de 1 decembrie este legal sa se recupereze?Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 11 Decembrie 2014
Procedura de recuperare trebuie sa fie reglementata in regulamentul intern al angajatorului.

Nu exista act normativ care sa reglemnteze asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa vasile13 vasile13 Conform legii 142/1998 la articolul 5 alineat 2 "angajatorul distribuie, pe salariat, un numar de tichete de masa corespunzator numarului de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Tichete masa dimitrie.sir dimitrie.sir Am o nelamurire. Legea privind acordarea tichetelor este legea 142/1998 actualizata in 2006. Acum si nelamurirea: Angajatorul meu imi spune ca am maxim 20 de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua ! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:1). in ccm avem stipulat clar ! program de lucru 12/24 ,in regulamentul intern ,idem....de lucrat ... (vezi toată discuția)