avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... apar ca si beneficiar de pensie de urmas dar sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

apar ca si beneficiar de pensie de urmas dar sunt angajat

Buna ziua,am o problema..pana acum 2 ani am primit pensia de urmas dupa tatal meu dar de atunci nu am mai primit nici un ban si am fost angajata si sunt angajata in momentul de fata dar eu apar in sistem ca si pensionar si am nevoie de concediu medical si nu sunt in starea necesara sa pot iesi din casa si doctorul meu de familie refuza categoric sa-mi ofere concediu medical chiar daca am adus si adeverinta de la locul de munca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:38, 12 Decembrie 2014
Luati legatura cu Casa de Pensii sa vedeti despre ce este vorba.
Am luat legatura cu ei si au raspuns ca din cauza ca am avut o lipsa de 2 luni intre locurile de munca..desi eu am primit deja primul salariu
Incercati sa luati legatura, pe e-mail, cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) sa va spuna cum sa procedati.
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate de la 2 locuri de munca adnana12 adnana12 Buna ziua, inainte sa intru in concediu de maternitate am avut doua contracte de munca, unul pe perioada nedeterminata si celalalt pe perioada determinata.Am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta prin care se atesta statutul de asigurat khrik_1977 khrik_1977 buna ziua. am si eu o problema. sunt insarcinata in 7 luni si din cauza unor probleme medicale mi s-a recomandat concediu medical. pt acesta imi este necesara ... (vezi toată discuția)
Pot sa iau concediu prenatal; suma din concediul de maternitate? Melipeto Melipeto Buna,sunt in saptamana 32 de sarcina si umblu din stanga in dreapta sa aflu si eu cum se procedeaza cu concediile si intrarea in prenatal dar fara cu nici un ... (vezi toată discuția)