avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare contract vanzare-cumparare cu clauze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare contract vanzare-cumparare cu clauze

Buna ziua,

Am rugamintea de a imi comunica pasii, pentru achizitionarea unui apartament cu clauza de intretinere .
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
ContSters308077, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters308077 , utilizator 21:59, 11 Decembrie 2014
adresati-va notarului care urmeaza sa va faca tranzactia, el o sa va dea o lista completa de acte necesare
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre rude genessis63 genessis63 Parintii mei au un apartament 3 camere pe care doresc sa m-il dea mie cu conditia ca eu sa dau fratelui meu apartamentul cu 2 camere care e propietatea mea. in ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donare/lasare apartament AdrianSi AdrianSi Parintii mei sau despartit in urma cu ceva vreme si din cauza banilor nu am reusit sa plecam din apartament nici eu cu mama , nici tatal . In decursul anilor ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la fostii proprietari b_yonutz b_yonutz Buna ziua. Problema mea suna cam asa: In data de 20 oct 2010 am achizitionat prin programul Prima Casa un apartament. La momentul tranzactiei fostii ... (vezi toată discuția)