avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura/declaratie calatorie minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura/declaratie calatorie minor

Buna seara :). As dori sa stiu cat timp este valabila declaratia data in fata notarului privind calatoria copilului nostru in strainatate, insotit de mine. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george_adc , utilizator 20:09, 11 Decembrie 2014
Buna seara. Depinde... Daca declaratia a fost data pentru o anumita perioada, care se specifica in aceasta, este valabila pana la data prevazuta in declaratie. Daca in declaratie nu este specificata o anumita perioada de valabilitate, declaratia ramane valabila pana la revocare.
Va multumesc pentru raspunsuri. Am intrebat deoarece un notar din Galati mi-a spus ca un astfel de act are o valabilitate de cel mult 30 de zile. Acum m-am lamurit: trebuie sa gasesc alt notar :) . O seara placuta tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura (declaratie acord pentru iesirea din tara cu un minor a unuia dintre parinti) eva_celebrity eva_celebrity Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Procura pentru calatoria in afara tarii cu minorul ContSters200730 ContSters200730 Buna seara. M-am lovit de foarte multe ori de diverse aspecte pe care niciodata nu am reusit sa le inteleg pe deplin. Am calatorit de f multe ori cu avionul, ... (vezi toată discuția)
Declaratie iesire minor din tara, termen de valabilitate ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, In legatura cu Legea nr. 169 din 30.09.2016 in care se aduc modificari in ceea ce priveste iesirea minorilor din tara, am o nedumerire. Am ... (vezi toată discuția)