avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna - carte de identitate din strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna - carte de identitate din strainatate

Sant in malta de 4 ani si imi expira buletinul in ianuarie ..cum asi putea sa fac sa mil fac pt ca eu doar in aprilie pot sa plec acasa .... multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
MIha223, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:05, 12 Decembrie 2014
Mergeti la ambasada sau consulat si imputerniciti o persoana de incredere din Romania careia sa ii trimiteti actele si care sa se deplasaze la serviciul de evidenta de la domiciliul dvs. si sa solicite eliberarea cartii de identitate.
In malta avem doar consulat ....
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
MIha223, utilizator
In Malta este doar consulat onorific, incercati sa mergeti in Italia la cel mai apropiat consulat pana mai aveti cartea de identitate in termen.
In locul dvs. as solicita titlu de calatorie, puteti rezolva cu cartea de identitate in 2 saptamani cand veniti in tara. Il obtineti in aceeasi zi.
Detalii despre titlul de calatorie:
[ link extern ]

Daca aveti cui sa faceti o procura speciala pentru depunere acte + ridicare carte de identitate ca sa v-o trimita in Malta dupa ce o ia, aveti detalii aici:
[ link extern ]

Titlul de calatorie costa 65 euro, procura speciala 60 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Acte expirate, persoane in italia veronicapipa veronicapipa Fiica mea are buletinul si pasaportul romanesti expirate.Se afla in italia (Roma).Are un buletin italian,dar acesta e valabil doar pe teritoriul italiei.Poate ... (vezi toată discuția)