avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Prelungire proces verbal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Prelungire proces verbal

cum poate fi prelungit procesul verbal de custodie? este corecta prelungirea lui prin act aditional??? sau trebuie intocmit un nou proces verbal de custodie?
daca a trecut data limita specificata in procesul verbal de custodie si nu s-a mai intocmit alt act, cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:05, 16 Decembrie 2014
Trebuie sa intocmiti un nou proces verbal de custodie. In cazul in care aveti un contract de custodie puteti face un aditional in care sa specificati de acesta data ca prelungirea termenului de depozitare are loc cu intelegerea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)
Contract simona30 simona30 Am avut un contract care s-a finalizat cu un act aditional. Beneficiarul mi-a cerut ca in cadrul acestui act aditional sa continui lucrarea cu toate ca s-a ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)