Anul trecut in 2013 am detasat incepand cu data de 13.12.2013 un salariat la o alta societate .Maine se face un an. Ce trebuie sa fac eu pentru a ii prelungi detasarea?
În mod excepţional, perioada detaşării poate fi prelungită pentru motive obiective ce impun prezenţa salariatului la angajatorul la care s-a dispus detaşarea, cu acordul ambelor părţi, din 6 în 6 luni. (art.46 alin.2 C.mun.)
Asadar, pentru prelungirea detaşării este necesar acordul slariatului. In acest sens, veti emite o adresa catre salariat prin care solicitati acordul cu privire la detasarea sa.
In HG nr.500/2011 nu este prevazut niciun termen in privinta transmiterii prelungirii detasarii. Parerea mea este ca, in tacerea legii, este aplicabil termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011.
Prelungirea detasarii se va face cu data de 12.12.2014 si o puteti completa si transmite astazi.
1. Daca este vorba despre marirea salarului la unitatea de la care a fost detasat, atunci angajatorul in cauza va decide modificarea.
2. Daca este vorba despre marirea salarului pe postul de la unitatea la care a fost detasat, atunci acesta va acorda salariatului detasat salariul majorat.
Detasare angajat
DiaD
Daca pentru o perioada de 6 luni detasez un angajat in alta localitate, alt judet, cum trebuie sa procedez cu transmiterea revisal-ului? La ITM-ul din ... (vezi toată discuția)