avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - Detasare

Buna ziua,
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. Salariatul in cauza a ramas in continuare la firma respectiva, dar din pacate nu s-a transmis Revisalul pt prelungirea detasarii. Cum se procedeaza in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 22 Ianuarie 2013
Se va modifica durata detasarii si apoi transmis REVISAL-ul.
Dar modificarea duratei detasarii trebuia transmisa anterior datei de 03.01.2013 sau in termen de 19 zile lucratoare de la data modificarii?
Va multumesc!
Parerea mea este ca prelungirea detasarii intra sub incidenta termenului prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011
Va multumesc pt ajutor!
Din cate am citit, ReviSal nu permite inregistrarea prelungirii detasarii.

Solutia pentru aceasta situatie este incetarea detasarii si a suspendarii initiale si inregistrarea perioadei de prelungire a detasarii ca o noua detasare. Eu nu am transmis incetarea detasarii pe data de 03.01 si nici inregistrarea perioadei de prelungire a detasarii.Aceasta trebuia transmisa tot pe data de 03.01?

Alte discuții în legătură

Detasare salariat costicul costicul Anul trecut in 2013 am detasat incepand cu data de 13.12.2013 un salariat la o alta societate .Maine se face un an. Ce trebuie sa fac eu pentru a ii prelungi ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim valcris valcris Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o situatie. Daca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 1 luna (de la 09.02.2012 pana la 09.03.2012) si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)