Buna ziua,
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. Salariatul in cauza a ramas in continuare la firma respectiva, dar din pacate nu s-a transmis Revisalul pt prelungirea detasarii. Cum se procedeaza in acest caz?
Va multumesc!
Dar modificarea duratei detasarii trebuia transmisa anterior datei de 03.01.2013 sau in termen de 19 zile lucratoare de la data modificarii?
Va multumesc!
Din cate am citit, ReviSal nu permite inregistrarea prelungirii detasarii.
Solutia pentru aceasta situatie este incetarea detasarii si a suspendarii initiale si inregistrarea perioadei de prelungire a detasarii ca o noua detasare. Eu nu am transmis incetarea detasarii pe data de 03.01 si nici inregistrarea perioadei de prelungire a detasarii.Aceasta trebuia transmisa tot pe data de 03.01?
Detasare salariat
costicul
Anul trecut in 2013 am detasat incepand cu data de 13.12.2013 un salariat la o alta societate .Maine se face un an. Ce trebuie sa fac eu pentru a ii prelungi ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim
valcris
Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o situatie. Daca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 1 luna (de la 09.02.2012 pana la 09.03.2012) si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)