avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - Detasare

Buna ziua,
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. Salariatul in cauza a ramas in continuare la firma respectiva, dar din pacate nu s-a transmis Revisalul pt prelungirea detasarii. Cum se procedeaza in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 22 Ianuarie 2013
Nu mi se pare normal ... este vorba despre prelungirea duratei detasarii si nicidecum de o noua detasare ... raman la parerea mea ca se transmite in termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 ..

in acest sens, va trebui sa operati incetarea detasarii si apoi prelungirea acesteia .. insa aveti grija ca data de inceput sa coincida cu data incetarii.

.....

p.s.
se poate face si corectie la data sfarsit detasare ...
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
In consecinta va trebui sa prelungesc durata detasarii printr-un act aditional?
Ce trebuie sa prevada acest act mai precis?
detasarea se prelungeste prin decizie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare salariat costicul costicul Anul trecut in 2013 am detasat incepand cu data de 13.12.2013 un salariat la o alta societate .Maine se face un an. Ce trebuie sa fac eu pentru a ii prelungi ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim valcris valcris Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o situatie. Daca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 1 luna (de la 09.02.2012 pana la 09.03.2012) si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)