avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie procedat in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie procedat in REVISAL

Buna ziua.Vreau sa va relatez urmatoarea situatie.Deci:
Trei contracte de munca:
Martie 2013-Iulie 2013
August 2013-Decembrie 2013
Ianuarie 2014-Decembrie 2014
Asadar trei contracte.....care nu depasesc trei ani
Mentiune:Toate aceste contracte au fost facute pentru inlocuirea unui salariat care a avut contractul de munca suspendat.
Cum trebuie sa procedez in continuare? Salariatului,de asemenea i se va suspenda contractul de munca ......dar cum trebuie procedat in cazul meu...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 16 Decembrie 2014
In continuare , posibilitatile sunt : incheierea unui c.i.m. pe durata nedeterminata sau schimbarea duratei din determinata in nedeterminata a ultimului c.i.m. incheiat.
Care ar mai fi o alta varianta?????? Ca sa inchei cim pe durata nedeterminata inseamna sa incetez contractul salariatului care la ora actuala il are suspendat,lucru care nu este de dorit.
I se modifica durata c.i.m. din determinata in nedeterminata.
Va multumesc.Inca o problema.Contractul meu a fost pe perioada determinata iar titularului de post i s a suspendat contractul .Ori,ce se intampla cu aceasta suspendare?? Daca contractul meu se transforma in contract pe perioada nedeterminata ...suspendarea contractului titularului de post trebuie sa inceteze.Si in consecinta inceteaza si contractul de munca al acestuia.Aici este problema.Directorul a spus ca trebuie gasita o varianta ca aceasta suspendare sa figureze in continuare.Care credeti ca este varianta? Mii de multumiri
Nu are nicio legatura suspendarea c.i.m. cu incheierea unui c.i.m. pe durata nedeterminata.
Suspendarea este operabila pana la data incetarii acesteia.

Alte discuții în legătură

Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Cim determinat art 83 lit a IldikoB IldikoB Buna ziua, am dori sa incheiem un cim determinat pt inlocuirea unei salariate care va fi in crestere copil . Codul muncii specifica : durata contractului ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata ANDREI_oni ANDREI_oni Daca un contract de munca pe perioada determinata a fost incheiat \" pana la revenirea pe post a titularului \" , iar revenirea nu s-a produs, este legala ... (vezi toată discuția)