avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

s-a dispus executarea popririi in aprilie. Executorul trimite la institutia unde lucrez poprirea in decembrie. Nu am fost instiintat nici cand s-a judecat poprirea nici pana cand s-a trimis poprirea la institutie. Este corect?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:06, 12 Decembrie 2014
Înștiințarea vine concomitent sau ulterior înființării popririi. Executorii, extrem de abili strategi, mizează pe elementul surpriză asupra debitorului. De parcă un loc de munca se poate schimba ușor.

Mă tem că în dosarul executorului există o dovadă ca ați fost înștiințat prin afișare. Întotdeuna există. În unele situații este și adevărat.

Nu este un motiv bun de contestație, cu excepția situației în care procesul-verbal de comunicare/afișare conține vicii ce pot duce la anularea lui. Au existat situații de genul acesta în practică.
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-dubla poprire tudorioan tudorioan Este vorba despre o executare silita-pentru un credit nerambursat- prin dispozitia de infiintare a popririi pe venit emisa de un executoru judecatoresc prin ... (vezi toată discuția)
Validare poprire rosum2007 rosum2007 unui tert poprit i s-a cerut in instanta, validarea popririi desi si-a respectat indatoririle din instiintatea de infiintare a popririi . ce trebuie sa faca? (vezi toată discuția)
Popriri din salariu liana16 liana16 Se poate pune poprire pe salariu de pana la 1/2. Asta o stiu. Ce nu stiu este daca institutia publica, primind de la banci titluri de executare, o poate face ... (vezi toată discuția)