avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces castigat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces castigat

Am castigat un proces pe fond.Paratul a facut recurs.Pana la solutionarea definitiva ,am dreptul de a ma folosi de hotararea judecatoreasca data pe fond?
Cel mai recent răspuns: vizirigeorgiana , utilizator 16:18, 12 Decembrie 2014
depinde de obiectul litigiului.
Hotararea judecatoreasca dispune anularea hotararii prin care mi s-a ridicat atestatul maternal si mi s-a desfacut contractul de munca fara drept de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire indemnizatie de somaj menoin menoin am fost reintegrat in munca dupa ce am castigat la instanta de fond. desi institutia a facut apel, ANOFM cere inapoi indemnizatia de somaj prin decizie de ... (vezi toată discuția)
Dacã actiunea a fost admisa pe fond, recursul impotriva hotararii de suspendare a executarii mai are obiect? bodean bodean Am deschis o acțiune in contencios admin. Privind anulare act administrativ de eliberare din funcție. In prima etapa am obținut suspendarea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca buna seara va rog un sfat pertinent referitor la un litigiu ... Rebecca50 Rebecca50 Litigiu de munca Buna seara Va rog un sfat pertinent ref.litigiu de munca in speta: Angajatul actioneaza in instanta SC pentru contestatie decizie ... (vezi toată discuția)