avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popririi pe conturi si bunuri mai mari decat decizia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Popririi pe conturi si bunuri mai mari decat decizia de masuri asiguratorii

Buna seara
Ma confrunt cu o situatie mai putin obisnuita ( dar totul este posibil in Romania)
De curand pe raza teritoriului Prahova ,o mare parte din societati au fost suspuse inspectiilor fiscale pe tema salarii si contributii. Spre nenorocul nostru au ajuns si la noi la societate . Dupa ce ca au facut un abuz enorm in interpretarea legii si legislatie in vigoare au stabilit contributii, majorarii si penalitati exorbitante si nereale.
La final , ne-am trezit cu decizie de masuri asiguratori pentru sumele stabilite atat pe bunuri, dar pentru ca nu acoperea sumele stabilite au pus si pe toate conturile societatii pe suma integral stabilita in decizia de masurii. In toate conturile societatii de la banci (3 la numar ) erau bani, si in acelasi timp a pus masuri asiguratorii pe toate conturile.

Intrebarea mea este:
Poate pune ANAF masurii asiguratori pe conturile societatii la toate bancile ( 3 banci ), si la toate fiind bani sa infiinteze masuri asiguratorii de trei ori suma infiintata in decizia de masurii asiguratorii.

Cand am sunat la ANAF mi-au raspuns ca se considera ca nu sunt banii in conturi si de aceea se fac popririi la toate bancile in acelasi timp. Dar pentru neplata cecurilor din cauza popririi , cine raspunde?
Cel mai recent răspuns: alimtexvbi , utilizator 19:17, 12 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi silvium76 silvium76 As dori sa intreb daca conturile de investitii deschise la societatile de brokeraj pot fi blocate de catre ANAF? (vezi toată discuția)
Abuz bcr? blocare plata salarii FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)
Poprire cont marianapirvu marianapirvu buna ziua, as dori sa aflu daca in conditiile in care o societate are poprire pe cont pentru neplata contributiilor la stat si intra bani in cont pot retrage ... (vezi toată discuția)