In principiu da, cu o declaratie autentica de acord ( nu cu o procura), insa acum depinde si care este situatia dvs., pentru ca in unele cazuri este nevoie de o astfel de declaratie, in altele nu.
In plus, declaratia de acord ar trebui data pentru fiecare iesire din tara.
Poate ne dati mai multe detalii.
deci eu am adus copilul in italia ptr 2 luni cu acordul sotului cand am facut procura ni s-a spus ca copilul poate iesi doar o singura data din tara intr-un an sotul zice ca daca ar avea procura ar veni de sarbatori in acelasi an ...cum e are voie sa treca sau nu granita copilul? de 2 ori in acelasi an?
tinand cont ca acea copie de procura a fost retinuta la postul de control otopeni
Are voie si de 7 ori intr-un an sau doar o singura data, depinde ce ati scris in declaratie, cu ce ati fost de acord, ca minorul sa iasa insotit de tatal sau pe o perioada mai scurta sau mai lunga de timp.
Daca e vb de o singura iesire intr-o vacanta, dati acordul pt acea calatorie , insa daca dvs lucrati in strainatate si copilul va viziteaza frecvent, va dati acordul pt a calatori cu tatal sau de cate ori doreste intr-un an.
Procura pentru minor
geo81
Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)