avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuare concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuare concediu de crestere copil

buna. trebuie sa fac dosarul pt continuarea concediului de crestere a copilului (de la 2-3 ani) si nu stiu ce trebuie sa contina. momentan astept eliberarea certificatului de incadrare in grad de handicap a copilului.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:39, 13 Decembrie 2014
1. Dupa ce intrati in posesia certificatului de handicap pentru copil faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 3 ani (anexati la cerere o copie dupa certificatul de handicap).

2. Apoi va prezentati la Primarie cu o copie dupa decizia de prelungire a suspendarii CIM si o copie a certificatului de handicap pentru copil si colicitati continuarea platii indemnizatiei pentru CCC.

3. - Veti beneficia in continuare de aceeasi indemnizatie ca si pana acum.
- Daca din calculul initial indemnizatia a fost mai mare de 1.200 lei veti primi acea indemnizatie dar nu mai mult de 3.400 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pt copil cu handicap sircuanda sircuanda Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gineta826 gineta826 BBuna ziua! Am o nelamurire, am optat pt concediu de creștere copil pt 2 ani de zile iar intre timp copilul a fost diagnosticat cu o problema la inima, ceea ... (vezi toată discuția)