avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva-mutarea gardului dincolo de limita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva-mutarea gardului dincolo de limita proprietatii

Buna ziua,
Detin, in urma unei mosteniri, un teren intravilan, in mediul rural, de 3600 de metri. Terenul nu are gard, iar doi vecini si-au mutat gardul pe proprietatea mea, astfel incat suprafata detinuta s-a diminuat cu aprox. 400 m! Mentionez ca terenul este intabulat, iar in acte suprafata exista! Ce pot face pentru a-i determina pe acestia sa-si mute gardul? Ce pasi ar trebui facuti?
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 18:19, 13 Decembrie 2014
Actiune in granituire prin care instanta va delimita terenurile si va obliga paratul sa isi mute gardul.
ma mira ca sunteti strain de un avocat!faceti ce vreti,dar numai instanta poate face META de hotar!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste amplasamentul unui teren intravilan? cojocariuolga cojocariuolga Detin 400 metri patrati intravilan intr-o comuna, mosteniti de la tatal meu. As vrea sa intabulez terenul dar nu stiu cu precizie limitele acestuia.Cui sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata si expertiza cadastrala Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua, doresc sa imi comunicati daca se pot recupera cheltuielile de judecata (expertiza/masuratoare cadastrala). Precizez ca mi s-a incalcat ... (vezi toată discuția)