avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata-recunoastere pretentii primul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata-recunoastere pretentii primul termen

As vrea sa stiu daca intr-o actiune de granituire paratul recunoaste dreptul reclamantului si accepta schimbarea limitei de hotar la prima infatisare, mai poate fi obligat sa achite reclamatului onorariul avocatului?
Se stie ca niciun avocat nu iti redacteaza actiunea gratuit astfel ca vrand-nevrand angajezi din prima un avocat fiindca nu ai cum sa prevezi ce va face paratul.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters325113 , utilizator 08:33, 14 Decembrie 2014
Daca paratul a fost notificat anterior e posibil sa se admita cererea de cheltuieli de judecata, in general nu se mai acorda cheltuieli daca paratul recunoaste pretentiile reclamantului.,
Cum ar trebui sa sune notificarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in judecata pentru restante la intretinere(plata facuta in timpul judecatii pe exceptie?) Manole Dumitru Manole Dumitru 1). X(Asociatie de proprietari)cheama in judecata pe Y pentru restante la intretinere, fara sa fie notificat, de X.. Ce pretentii are fata de Y??? 2). Y (nu ... (vezi toată discuția)
Plata datoriei in timpul judecatii radujura radujura Care este mecanismul care ii permite reclamantului intr-un proces civil sa evite suportarea cheltuielilor de judecata, pentru motivul ca cererea sa va fi ... (vezi toată discuția)
Proces pretentii ursacra ursacra Buna ziua , Am si eu o intrebare. Am fost dat in judecata de o agentie imobiliara ca nu am platit comisionul. Comisionul a fost stabilit la 500 de euro ... (vezi toată discuția)