avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nir si registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nir si registru de casa

buna ziua. ma pregatesc sa devin administrator al unui srl si am cateva nelamuriri: ce este acela un nir si cum se completeaza sau ce este acela un registru de casa si de asemenea ma intereseaza modul de completare. ce alte acte mai am de completat si ce evidente mai am tinut eu ca administrator si ca vanzator intr-un magazin? ( haine ). va multuemsc anticipat pt raspunsurile d-voastra. de asemenea daca mai sunt si alti termeni de specialitate ( peste care eu inca nu am dat ) rog a se preciza !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:25, 3 Ianuarie 2012
Nu, daca nu aveti operatiuni cu numerar intr-o zi, nu aveti ce sa completati in Registrul de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal predare primire 17pyd 17pyd Receptia unor bunuri materiale si inregistrarea in contabilitate se poate face pe baza unui proces verbal de predare primire incheiat intre 2 societati? Este ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Registru casa bitu bitu Cum se face corect o predare primire a registrului de casa? Daca exista documentele neinregistrate, cum se verifica? Persoana care i-a in primire se numeste ... (vezi toată discuția)