avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

am un credit la o banca cu dobinda fixa pe t oata p erioada acum citeva zile am primit un telefon prin care o functionara a bancii ma anunta ca am de achitat 35 lei peste rata .mentionez ca sunt la zi cu ratele.cind am intrebat pentru ce sunt banii nu am primit nici o explicatie.as vrea sa ma adresez undeva dar nu stiu unde.multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:10, 15 Decembrie 2014
Solicitati un extras de cont si vedeti de unde provine suma, apoi daca nu sunteti convins de justetea acestei sume solicitati lamuriri in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza penalitatile??? julius.jr julius.jr Mama ia un credit de la o banca in valoare de 2200 ron, bani pe care ii si ia ,,in mina\" cum se spune.Mama are 65 ani.Banca calculeaza suma de rambursat in 48 ... (vezi toată discuția)
Acord de plata si sumele platite la timp - dobanda penalizatoare uriasa danyv danyv Buna ziua! In 2006 am facut un imprumut, pe o perioada de 10 ani (2006-2016), nevoi personale la o anumita banca, iar in anul 2009 ,nu am mai putut plati ! ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cardul de credit,dupa 3 ani !? autumn autumn Buna seara tuturor, poate ma puteti lamuri intr-o problema care nu mi se pare normala! In 2005 am facut un credit la o banca ,in acelasi an am aplicat pentru ... (vezi toată discuția)