avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autocolant publicitar pe autoturism personal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autocolant publicitar pe autoturism personal

Buna seara,

As dori sa stiu daca trebuie platit ceva, undeva pentru un autocolant publicitar pe masina mea personala. Sau daca trebuie sa il declar pe undeva.
Mentionez ca produsul in cauza este al meu, nu am incheiat nici un contract cu nimeni.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:44, 15 Decembrie 2014
missli a scris:

Buna seara,

[...]
Mentionez ca produsul in cauza este al meu, nu am incheiat nici un contract cu nimeni.

[...]


Chestia asta e in disonanta cu restul. Publicitate se face unui obiect sau serviciu care e de vanzare. Daca produsul nu e de vanzare, de ce-i mai faceti publicitate?

Produsul este al meu. Nu am cum sa inchei contract cu mine pentru a-i face publicitate.
Ca sa intelegeti la ce ma refer:

"mpozite şi taxe locale - cap. VI - Codul fiscal 2012 actualizat

Taxa pentru serviciile de reclamã şi publicitate
ART. 270

(1) Orice persoanã, care beneficiazã de servicii de reclamã şi publicitate în România în baza unui contract sau a unui alt fel de înţelegere încheiatã cu altã persoanã, datoreazã plata taxei prevãzute în prezentul articol, cu excepţia serviciilor de reclamã şi publicitate realizate prin mijloacele de informare în masã scrise şi audiovizuale. "
Nu datorati taxa pentru folosirea mijloacelor de reclama si publicitate- art 272, alin(5), Cod fiscal :
(5) Nu se datorează taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate pentru afişajul efectuat pe mijloacele de transport care nu sunt destinate, prin construcţia lor, realizării de reclamă şi publicitate.
[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru reclama si publicitate View View In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o ... (vezi toată discuția)
Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)
Publicitate pe autoturism andytzzu andytzzu As dori sa-mi transform autoturismul personal intr-un panou publicitar mobil. Trebuie sa platesc vreo taxa de reclama? La gasirea unei firme doritoare de ... (vezi toată discuția)