avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata si judecarea in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata si judecarea in lipsa

Doresc sa chem in judecata un coproprietar pentru " a face " , prin ordonanta presedintiala ( acstia ar trebui sa elibereze un hol ocupat abuziv prin montarea unei bucatarii si obturarea unei intrai in casa ) Nu am timp pentru a lua parte la judecata . Daca fac cerere de judecare in lipsa am un risc major in a pierde ?Trebuie sa plec urgent din tara . Ma gindsc ca la intoarcere sa fie judecat . Lucrurile sunt clare - schimbarea destinatiei spatiului comun . Ce parere avei ?
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 16:03, 14 Decembrie 2014
Cel mai bine este sa va prezentati sau sa va angajati un avocat.
ce sa fac ? asa am sa fac
Sunt clare lucrurile, dar probele cum or fi? Ce probe aveti? Daca plecati din tara si martorul/martorii dv. nu se prezinta? Daca instanta dispune vreo expertiza sa vaza cat de comun e acel hol? :)) De unde reiese ca e comun?
din expertiza de la partajul judiciar . dar nu mai conteaza , ramin sa rezolv , si plec dupa. dar ma gindesc ca pina la iesire din indiviziune , toti avem dreptul sa l folosim . ei au pus o bucatarie acolo ....
Ultima modificare: Duminică, 14 Decembrie 2014
ContSters338989, utilizator
Puteti angaja un av ,tineti legatura si acesta va informeaza despre stadiul procesului,cheltuieli de judecata necesare(expertize etc),prezenta dvs nu este necesara la proces ,important este sa fiti reprezentat.

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica prietenulomului prietenulomului S-a depus epertiza tehnica in cosntructii . Am observat o supraevaluare clara . Ex : o extindere ( doi pereti dintre care unul are decupatura pentru usa de ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aurelnita@ymail.com aurelnita@ymail.com pe data de 3 sept,doi indivizi au batut la usa apt. unde locuiesc,eu am deschis,unul din ei m a lovit cu un levier in cap,iar dupa ce am cazut ei au patruns in ... (vezi toată discuția)
Vatamare in spatiul comun LucianaG LucianaG Buna ziua, Ma numesc Luciana si locuiesc in Bucuresti. Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la o problema pe care o am cu vecinul ... (vezi toată discuția)