avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

Am vandut unei terte persoane o masina cu suma de 1800 E, cu care m-am inteles sa primesc banii in trei transe egale, respectiv 31 august, septembrie si ultima rata 31 octombrie. in acest sens facand o chitanta de mana.
Problema este ca respectivul pana la aceasta data nu mi-a dat decat aproximativ 800 E invocand tot felul de scuze pentru amanarea platei.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta problema?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ValentinRadu , utilizator 16:49, 15 Decembrie 2014
Sa va Adresati instantei daca aveti acel înscris.
actiune civila. si cat de repede. S-ar putea sa circule fara taxa de drum si amenzile va vor veni dvs.
Consultati un avocat aveti varianta unei ordonante de plata sau actiuni in pretentii.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. M-ar interesa aceasta optiune. Stiti cam cat ar costa aceasta actiune?
Deci este cineva care sa ma indrume in rezolvarea acestei probleme?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune in instanta ContSters257326 ContSters257326 Buna ziua apelez la comunitatea avocatnet, fiindca nu sunt lamurit, desi am discutat atat la notar cat si cu un avocat, care sunt modalitatile de dezbatere ... (vezi toată discuția)
Autorizatie loc parcare parcare jackie1967 jackie1967 Problema sta in felul urmator: Timisoara,zona intens circulata, magazin cu loc de parcare prevazut, insa de cate ori vine masina pentru aprovizionare, sunt ... (vezi toată discuția)
Timp de solutionare a unui dosar de cercetare penala ajuns la parchet in urma unui accident rutier cu victima, eu fiind si victima si vinovatul Ciprian_SI Ciprian_SI Sunt nou venit pe acest forum si am o foarte mare problema. In data de 28.07.2012 am fost implicat intr-un accident rutier, eu conducand o motocicleta, practic ... (vezi toată discuția)