avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa fiu desfiata de catre parintii adoptivi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa fiu desfiata de catre parintii adoptivi

Buna ziua ma numesc Anca si am fost infiata la varsta de 4 ani si jumatate,acum am 23 si sunt casatorita,dupa casatorie parintii adoptivi au rupt relatia cu mine,nu ma cauta nu mai vorbesc cu mine si copii mei,nu au fost de acord cu casatoria mea si de aici au plecat problemele.cat timp am fost la ei am avut parte de batai,agresiuni asupra mea.restrictii asupra multor lucruri.eu in urma cu 4 ani am plecat de la ei,nu ii caut si nu le vorbesc in schimb ei tot sustin ca ma desfiaza si imi iau tot ce ar fi de drept.este posibil acest lucru?in ura cu 2 ani am fost la protectia copilului la Baia Mare am facut o cerere sa vad daca m-au desfiat am primit hartia acasa si zicea ca nu sunt desfiata,ma intreb daca ar fi posibil sa ma desfieze fara ca eu sa stiu?daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc.o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:05, 14 Decembrie 2014
Nu va pot " desfia ".
si imi iau tot ce ar fi de drept

Ce aveti dvs si va pot lua ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un copil înfiat se mai poate desfia ? nu te mai înțelegi cu ... elena tilica elena tilica Un copil înfiat se mai poate desfia ? Nu te mai înțelegi cu el ,are un comportament urât față de tine ca părinte. (vezi toată discuția)
Desfiere mango mango La varsta de 15 ani am fost infiata. Acum, la 45 de ani, doresc sa ma desfiez. Este posibil acest fapt, tinand cont ca numai unul din parintii naturali mai ... (vezi toată discuția)
Adoptie: imposibilitate renuntarii la aceasta bubuxa bubuxa buna ziua!parintii mei vor sa il desfieze pe fratele meu deoarece nu pot sa ajunga la o intelegere cu el si pentru a avea liniste la batranete.Acesta ii ... (vezi toată discuția)