avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintati cu Testul poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintati cu Testul poligraf

intro seara ma i multi prieteni de ai me i au fost la un restaurant unde sa pierdut,furat un iphone si au fost chemati la politie sa dea declaratie si in timpul declaratilor au fost amenintati ca vor fi dusi la testul cu detectorul de minciuni daca nu se gaseste telefonul, este normal sa se procedeze asa , baieti sant de buna credinta si nu sa r complica cu asa ceva . VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: speed1 , utilizator 16:12, 15 Decembrie 2014
Pentru gasirea faptuitorului politia si parchetul cerceteaza toate persoanele suspecte si este posibila si aceasta proba.
Este treaba politiei sa ajunga la concluzia ca baietii sunt de buna credinta.
Pana una alta tot sunt suspecti...
Nu sunteti obligati sa mergeti la detectorul de minciuni si nici Intrebuinţarea de ameninţări ori alte mijloace de constrângere în scopul de a se obţine probe nu este legala, puteti depune plangere impotriva actelor de urmarire penala la procuror daca politistul mai procedeaza asa.
multumesc dm avocat patrascu ! ati dat un raspuns de care aveam nevoie ptr ca nu se poate ca an anul 2014 sa fi tarat in morcila doar ptr ca baieti au o situatie ma i grea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru furt mireya mireya Buna ziua.Sotul meu a lucrat la cineva si in acest timp i s-a spart baraca patronului in care avea depozitate sculele si i s-a furat o bormasina.Necazul e ca ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Brokeru22 Brokeru22 La un local a fost o altercatie intremai multe persoane. In urma altercatiei o persoana ar fi fost lovita. Persoana lovita se afla in stare de ebrietate. Nu ... (vezi toată discuția)
Un vecin agresor m-a deposedat cu forța de un bun, este tâlhărie? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Un vecin agresor m-a deposedat cu forța de un bun Pe 17.06.2022 am cules niște caise din curtea comună, mai mult am cerut voie persoanei care a pus ... (vezi toată discuția)