Buna seara!
In prezent sunt pensionara . In urma unui control al Curtii de Conturi efectuat la spitalul unde am fost angajata s-a stabilit ca in perioada in care am fost salariata mi s-a calculat gresit salariul pe garzi pe o perioada de 3 ani de zile asa incat s-a constatat ca am incasat o suma de bani mai mare .In consecinta , am primit din partea spitalului o instiintare de plata a sumei totale primita in plus .Mentionez ca aceasta instiintare am primit-o cand eram deja pensionara .Am platit suma respectiva in contul spitalului asa cum am fost indrumata de catre personalul de acolo . Intre timp a fost votata legea 124/2014 privind amnistia fiscala pentru bugetari.Va rog frumos , daca se poate , sa ma lamuriti daca ma incadrez in aceasta lege si daca da , cum as putea recupera banii pe care i-am platit deja .Va multumesc !
Legea nr. 124/2014 privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 700, din 24 septembrie 2014 :
Art. 2. - (1) Se aproba exonerarea de la plata pentru sumele reprezentand venituri de natura salariala, pe care personalul prevazut la art. 1 trebuie sa le restituie drept consecinta a constatarii de catre Curtea de Conturi sau alte institutii cu atributii de control a unor prejudicii
...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bani de la stat
k_puiu
care e legea cu privire la banii primiti de la stat, si nu trebuie restituiti......sao monitorul oficial pentru banii primiti de la sta nu trebuie ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi
mirceamonac
In anul 2012 CC constata faptul la UAT comunas-a acordat spor de dispozitiv 25% nelegal.
Decizia Curtii a fost contestata.
Tribunalul SM respinge actiunea in ... (vezi toată discuția)