care e legea cu privire la banii primiti de la stat, si nu trebuie restituiti......sao monitorul oficial pentru banii primiti de la sta nu trebuie restituiti.....ms
am primit salar mai mare cam un an si in urma procesului trebuie sa returnez diferenta de bani...........exista monitorul oficial sau o lege care spune ca nu trebuie returnat acesti bani........ms
Legea nr. 124/2014 privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 700, din 24 septembrie 2014.
Art. 2. -
(1) Se aproba exonerarea de la plata pentru sumele reprezentand venituri de natura salariala, pe care personalul prevazut la art. 1 trebuie sa le restituie drept consecinta a constatarii de catre Curtea de Conturi sau alte institutii cu atributii de control a unor prejudicii.
.......
Cum s-a stabilit ca ati primit un salariu mai mare ?
mi s-a marit salariu dar nu stiu cum .m-am trezit ca mi-a crescut cu aproximativ 200 lei ron........ulterior mi s-a spus ca au facut incadrarea gresit..........ms de intelegere
Returnari de bani
cosmin910
buna ziua
am pe cineva care lucreaza la o firma cu capital mixt, privat-buget de stat. se autofinanteaza in mare parte.
au un contract colectiv de munca care ... (vezi toată discuția)