avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani de la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani de la stat

care e legea cu privire la banii primiti de la stat, si nu trebuie restituiti......sao monitorul oficial pentru banii primiti de la sta nu trebuie restituiti.....ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 22 Octombrie 2014
Despre ce este vorba ? Dati-ne detalii .

Exista trei acte normative cu privire la amnistia fiscala pentru : salariatii bugetari, persoanele pensionate si mame . Care va intereseaza ?
am primit salar mai mare cam un an si in urma procesului trebuie sa returnez diferenta de bani...........exista monitorul oficial sau o lege care spune ca nu trebuie returnat acesti bani........ms
Legea nr. 124/2014 privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 700, din 24 septembrie 2014.

Art. 2. -
(1) Se aproba exonerarea de la plata pentru sumele reprezentand venituri de natura salariala, pe care personalul prevazut la art. 1 trebuie sa le restituie drept consecinta a constatarii de catre Curtea de Conturi sau alte institutii cu atributii de control a unor prejudicii.
.......

Cum s-a stabilit ca ati primit un salariu mai mare ?
mi s-a marit salariu dar nu stiu cum .m-am trezit ca mi-a crescut cu aproximativ 200 lei ron........ulterior mi s-a spus ca au facut incadrarea gresit..........ms de intelegere
Daca nu exista un raport al Curtii de Conturi referitor la aceasta situatie,atunci va trebui sa inapoiati banii primiti in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea amistiei fiscale bugetari monapopoiu monapopoiu Buna seara! In prezent sunt pensionara . In urma unui control al Curtii de Conturi efectuat la spitalul unde am fost angajata s-a stabilit ca in perioada in ... (vezi toată discuția)
Returnari de bani cosmin910 cosmin910 buna ziua am pe cineva care lucreaza la o firma cu capital mixt, privat-buget de stat. se autofinanteaza in mare parte. au un contract colectiv de munca care ... (vezi toată discuția)
Restituire sume din salariu cristina1001 cristina1001 Sunt profesor si lucrez la un liceu. Am primit de-a lungul ultimilor ani diferente de salar obtinute in urma hotararilor judecatoresti. Acum in 2019 trebuia sa ... (vezi toată discuția)