avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Radierea la politie a unui autoturism dezmembrat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Radierea la politie a unui autoturism dezmembrat

Dupa radierea la fisc, a autoturismului, m-am prezentat la ghiseu la politie, unde mi s-a cerut ca documentul ce atesta firma ce a facut dezmembrarea, sa fie de la o anumita societate, desi si firma pe care am prezentat-o, era autorizata. La cererea mea, de a-mi spune in baza carui document se cere asa ceva,mi s-a spus ca in baza unui ordin al ministrului lor.
As dori sa stiu daca nu cumva, este un abuz.
Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:05, 15 Decembrie 2014
Daca e asa cum spuneti dvs. este un abuz. Insa trebuie sa verificati daca firma care v-a preluat si dezmembrat masina chiar este autorizata pentru tratare (nu doar pentru colectare VSU). Pentru a putea dezmembra masini o firma are nevoie de 3 autorizatii: de la mediu, de la politie, de la RAR.
Lista cu firme autorizate poate fi consultata aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionarea vehiculelor scoase din uz (vsu) - autorizatii nagal12 nagal12 Ma poate ajuta cineva pe tema vehiculelor scoase din uz? Mai exact, as dori sa aflu ce autorizatii si de la ce institutii imi sunt necesare pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)