avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hidroizolatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hidroizolatie bloc

Buna seara,intampin o problema la hidroizolarea blocului,locuiesc la et.4 si nu pot efectua lucrarea de reparatie a terasei deoarece nu am acces la iesire pe terasa,blocul nu este prevazut cu iesire pe terasa.Scara vecina nu-mi da acces la iesire fiindca oamenii pe buna dreptate au investit bani in hidroizolatie.Va rog ajutati-ma cu o solutie la aceasta problema ca administratorul asociatiei nu vrea sa se implice(ridica din umeri),zice ca nu cunoaste asemenea caz.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 14 Decembrie 2014
In calitate de proprietar trebuie sa aduceti la cunostiinta celorlalti problema. In mod normal, trebuie sa va adresati presedintelui de bloc.
Apoi, urmeaza un drum lung al constatarilor, al aprobarilor, al alocarii de resurse financiare.

Administratorul nu prea are treaba in aceasta speta ...
1-Terasa/acoperisul imobilului de locuit in comun,constituie parte comuna,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
2-Dvs daca intentionati sa executati hidroizolatia terasei,probabil ca intentionati sa o realizati strict aferent apartamentului dvs,ceea ce nu garanteaza obtinerea scopului dorit,nu beneficiaza de garantie
3-Reprezntantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei de proprietari si a membrilor proprietarilor
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa analizeze situatia si sa dispuna masurile necesare
De regula,hidroizolatia terssei imobilului implica surse financiare apreciabile
Conform norme in vigoare exista o metodologie speciala pentru executat lucrari la parte comuna
Solicitati presedintelui de asociatie sa introduca pe ordinea de zi a adunarii generale care de regula se convoaca in primul trimestru al anului ,necesitatea executarii hidroizolatiei terasei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare conflict administrator de scara (bloc), vecin babu_ babu_ Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 3 scari, fiecare scara avand administrator si presedinte separat (legal constituite). Apartamentul meu e la etajul 4. Am ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa bloc Danleo Danleo Buna seara, Pentru realizarea unei hidroizolatii terasa bloc, este normal ca presedintele asociatiei de proprietari sa puna pe lista de plata pentru ... (vezi toată discuția)
Stau la ultimul etaj si imi ploua in casa criserb criserb Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, stau la ultimul etaj si imi ploua in casa. A inceput sa ploua tarziu in toamna, nu am mai avut timpul necesar ... (vezi toată discuția)