avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parasire SRL ca asociat si administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parasire SRL ca asociat si administrator

Buna ziua,

Am parasit un SRL ca administrator si asociat (vanzand partile catre alt asociat).
Am verificat la registru comertului si nu mai apar pe liste.

Intrebarea mea este urmatoarea: firma care tine contabilitatea nu a fost notificata de aceste schimbari, exista vreun risc sa ma trezesc cu datorii de plata din acest motiv? Sau somatii ori alte probleme daca firma este pe pierdere?

Am vazut in alte postari faptul ca trebuie sa existe un proces verbal de predare pentru bunuri. Eu nu am facut asa ceva, doar decizia AGA pentru vanzare a partilor si decizia de revocare pentru functia de administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 08:13, 15 Decembrie 2014
Daca firma este pe pierdere dvs nu trebuie sa platiti nimic. Daca aveti datorii la fisc pot aparea probleme.

Care este motivul pentru care nu ati notificat firma de conta? Trimiteti-l copii dupa documente sa modifice numele administratorului.
Din pacate pe moment nu mi-am dat seama ca actualul administrator nu duce schimbarile catre firma de contabilitate. De ce considerati ca pot fi probleme avand in vedere ca din punct de vedere legal nu mai fac parte din firma?
Depinde de ce s-a intamplat pe perioada cat ati fost administrator si cum au fost intocmita cesiunea partilor sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire iesire din firma asociat/administrator scarla scarla Buna ziua. Dilema noastra este urmatoarea: -firma infiintata in 2008,2 asociati/adminstratori -in ian 2009 se adauga un al 3-lea ... (vezi toată discuția)
Cum pot renunta la functia de administrator al unu srl? marilu29 marilu29 Buan seara tuturor, Sunt nou inregistrata la forum. Am vazut ca discutiile sunt destul de interesante si am decis sa fac si eu o intrebare. Sunt ... (vezi toată discuția)
Cum scot un administrator/asociat din firma daca nu vrea horlaci2003 horlaci2003 Firma are 3 asociati, administratorul este unul dintre asociati si in urma neantelegerilor dintre ei cei 2 asociati care nu sunt administratori vor sa-l scoate ... (vezi toată discuția)