avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Arhiva dupa cesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Arhiva dupa cesiune

Buna ziua,
Sunt unic asociat si administrator la un SRL. Am decis cesionarea partilor sociale catre un doritor. Intrebarea mea este: arhiva societatii se preda noului dobanditor sau ramane la mine? Daca o predau voi mai putea eu , daca va fi cazul,sa fac dovada legalitatii actelor si faptelor din vremea in care eram administrator?(luand in considerare ipoteza ca noul dobanditor nu se va ingriji de pastrarea arhivei in conditii corespunzatoare). Cunosc faptul ca cesionarul preia societatea cu toate drepturile si obligatiile ei de la momentul cesiunii. Este obligat noul administrator sa detina intreaga arhiva de la infiintarea firmei si sa o prezinte la un eventual control?#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:48, 3 Iunie 2009
Este obligatoriu sa cedati intreaga arhiva, intrucat va descarcati de gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitati in cesiunea unei firme gigi66 gigi66 Am cesionat 100% partile sociale a unui SRLcu activitate 1,5 ani ,fara datorii la stat sau altundeva,societatea nu a fost pe profit in acest timp,deoarece ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme badrealy badrealy Buna ziua ! Am cesionat de curand un Srl al carui unic asociat am fost eu, prin contract de cesiune in care cendentul \"spune \" ca a primit azi data ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau cesiune IF10CRY IF10CRY DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ ... (vezi toată discuția)