avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecini

vecinul chirias ma inunda in mod repetat,a venit administratorul blocului,a constatat,a luat legatura cu proprietarul si nimic nu s-a rezolvat de mai bine de un an.unde sa ma aresez si ce-i de facut
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:59, 15 Decembrie 2014
Daca puteti intra in apartament, mergeti la vecin insotit de un instalator si de administrator, ii reparati ce de reparat, instalatorul sa elibereze factura si chitanta (sunt multi instalatori PFA), administratorul ii achita lucrarea, iar costurile acelei reparatii i le trece pe lista de intretinere in dreptul apartamentului respectiv.

;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatii vecini b28cvg b28cvg buna ziua, se intampla ca ma inunda vecinii si pare se ca nu este nici de la vecina de deasupra, ci de la cei de la et 8 care nu deschid usa nimanui, sunt ... (vezi toată discuția)
Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Tergiversare reparatie coloane de apa goose goose Salut, Sunt nou aici pe forum si as dori sa va expun problema pe care o am. Locuiesc la parter si de ceva timp, pe plafonul baii, a aparut mucegaiul. ... (vezi toată discuția)