avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnatul care s-a sustras de la executare, poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnatul care s-a sustras de la executare, poate beneficia de legea mai favorabila

Buna ziua!As avea o intrebare: daca o persoana a fost condamnata la 10 ani inchisoare cu executare,in lipsa,in 2005,in baza art.215 al.1 si 2,si s a sustras de la executarea pedepsei,iar in 2014 a fost depistata si arestata,poate beneficia de prevederile Noului Cod Penal,avand in vedere ca in Noul Cod Penal,pedeapsa e mai mica?!Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:54, 15 Decembrie 2014
Se poate dar e greu de spus deoarece depnde de mai multe lucruri.
Deci, nu este cert...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot lua 2 suspendari in 2 dosare diferite??la unu s-a luat deja ! anamaria31 anamaria31 as dorii si eu un raspuns ...credeti ca exista vreo posibilitate ca prietena mea sa isi ea amenda penala ....la aceasta pronuntare daca va face recurs ... ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - suspendari Vioricamiron Vioricamiron Buna ziua. Este adevarat ca dupa NCP se anuleaza pedepsele cu suspendare ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)