avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primaria Muncipiului si comertul ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primaria Muncipiului si comertul ambulant

Am o mare rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti lamuri la urmatoarea intrebare.
.
Va intreb daca au dreptul sa imi interzica functionarea pe Domeniu Privat.
Conform Art.4 din Regulamentul impus de H.C.L si Ctez" Amplasamentele situate în faţa punctului de lucru cu sediul fix vor fi atribuite fără licitaţie
publică, la cererea deţinătorilor spaţiilor comerciale respective. Vor fi autorizate, sub forma
comerţului de întampinare...."
Am contract cu Proprietarul pentru folosirea in scop comercial a 3 mp pe un Domeniu Privat.Sa inteleg ca eu sunt pe Domeniu Privat si ca pot sa desfasor comert sub forma de intampinare. Apelez la acest aspect deoarece in Cadrul Primariei dureaza foarte mult solutionarea unei cerei pt ocuparea Domeniului Publi.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:26, 16 Decembrie 2014
Dvs. aveti sediul social declarant la adresa unde doriti sa functionati cu activitati comerciale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant pe domeniu privat omuverde3d omuverde3d Va salut cu tot respectul. Am o problema cu primaria in privinta ocuparea domeniului privat in vederea comercializarii sucurilor naturale. Va rog frumos daca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)
Poate primaria sa oblige firmele sa concesioneze locuri de parcare? liviu_co liviu_co Bunaziua, Pentru a obtine de la Primaria Brasov prelungirea Acordului de functionare pentru un punct de lucru in care desfasor activitati de secretariat ... (vezi toată discuția)