avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la mostenire

mama mea a murit in urma cu 9 ani noi ne facand taxa de succesiune,iar tatal meu cu bani stransi din timpul vieti cu mama a cumparat un apartament l-a cumparat la 4 luni de la decesul mamei l -a mobilat cu mobilat avuta din timpul cand ere casatorit cu mama el fiind pensionar avand 75 de an si s-a casatorit la un an iar apoi i-a facut acesteia un testament in 2001 iar in 2008 pe baza acestui testament amandoi au facut un act de vanzare-cumparare cu intretinere la unul din copii ei din alta casatorie,el se simtea rau iar ia l-a presat da faca acte iar la 3 luni a aflat ca este bolnev de cancer la plaman fiind in metastaze,am vre un drept sau pot ataca acest act sau nu mai am nici drept dupa moartea tatalui are dreptul ea la mobila si la lucrurile din acel apartament avind doar 8 ani de casatorie?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:07, 3 Iunie 2009
mostenitori lui vor fi soti supravietuitoare si copii defunctului.
in opinia mea, dvs veti putea ataca vanzarea facuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea tambur tambur mama mea a murit in urma cu 9 ani noi ne facand taxa de succesiune,iar tatal meu cu bani stransi din timpul vieti cu mama a cumparat un apartament l-a cumparat ... (vezi toată discuția)
Mostemirea tambur tambur Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei la 5 luni in 2001 noi ne facand taxa de succesiunesi, apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un ... (vezi toată discuția)
Mostenire urmasi monica2012 monica2012 Buna ziua, as dori raspuns pentru urmatoarea situatie: dupa decesul tatalui mama supravietuitoare primeste un sfert din jumatatea lui din apartamentul cumparat ... (vezi toată discuția)